dissabte, 25 d’abril del 2015

Article: "Siete razones por las que se debe encender el móvil "

En aquesta entrada us presento un article que m'ha semblat molt interessant sobre la utilització dels mˋobils a les aules.

En aquesta notícia, explica que en un futur prˋoxim s'incorporarˋˋa l'ús dels mˋobils dintre de aules espanyoles. A més a més, desapareixarà l'expressió "apageu els mˋobils" dels professors, donant peu a que els mestres demanin que conectin els mˋobils. Aquest fet, ve provocat perquˋe les TIC al llarg del temps ha evolucionat rˋapidament i on actualment ho podem observar en las aules de les escoles, per exemple el ús dels portàtils.

Així doncs, ús recomano que llegiu aquest article!!!

Us deixo el link: http://tecnologia.elpais.com/tecnologia/2015/02/20/actualidad/1424453286_004100.html 


2 comentaris:

  1. Estic d'acord en fer servir les tecnologies a les aules sempre que sigui amb finalitats educatives, ja que, això permet una millora en la qualitat dels aprenentatges dels més petits.

    ResponElimina
  2. És un tema per crear debat, però jo personalment estic a favor d'incorporar la tecnologia dels dispositius mòbils a les aules, la comunitat educativa no pot obviar que els nens/es d'avui en dia neixen amb un dispositiu mòbil sota el braç. Des de l'escola hauríem de crear estratègies per integrar aquesta tecnologia tenint en compte la seguretat i les finalitats a on apliquem aquests recursos, però rebutjar-los des de la meva opinió no té sentit, fem que sigui un recurs aliat nostre i traiem profit per fer veure a la resta que es pot treure profit dels dispositius mòbils, sols s'ha de saber com enfocar-ho i conscienciar a tothom.

    ResponElimina