dilluns, 23 de març del 2015

Utilitzem Apps amb els nens i les nenes

Avui us explicaré dues aplicacions que vaig fer servir a l'optativa de TIC relacionades amb les ciències naturals, i estan centrades amb nens i nenes de P-5. La primera és "Aprende las ciencias naturales con Dikie y Dukie", és una App que inclou 12 jocs didàctics com a metàfora visual dels animals, les plantes i aprendre a diferenciar entre el dia i la nit. És un joc senzill, on els infants poden interectuar-hi força.

L'altra aplicació és "Kids animals free farm and zoo" un joc on es treballa els animals de granja i del zoològic. Aquesta App està amb anglès, i seria una manera divertida i dinàmica que els infants aprenguessin els noms dels animals amb aquesta llengua. També poden escollir entre el learning (aprendre) on t'ensenya l'animal en dibuix i en real, a més de sentir el so que fa, i el game (joc) és per reconèixer els animals i saber com s'escriu el seu nom amb anglès. Visualment esta molt bé i pots interectuar-hi força.



1 comentari:

  1. Hola sara, la veritat és que trobo realment interessants aquestes aplicacions. Crec que aporten una nova manera d'aprendre conceptes més atractiva i interessant per als més petits. També és important que com a mestres tinguem clar els objectius a treballar i la manera en què volem fer-ho per treure'n més profit.

    ResponElimina