dilluns, 13 d’abril del 2015

Treballem les ciències naturals amb els bee bots!


En aquesta publicació us parlaré de com podem treballar els bee bots en relació amb el tema d'aquest bloc "les ciències naturals a educació infantil". 

Els bee boots podríem treballar a partir d'unes catifes temàtiques i caracteritzar els bee bots, relacionat amb el tema que en aquell moment s’està treballant. 

Per exemple, si estàs treballant els animals de granja, la catifa temàtica estarà relacionada amb aquesta, i els infants hauran de programar la seqüència correcte, perquè els bee bots realitzi el trajecte i visiti tots els animals que hi apareixen.

2 comentaris:

  1. Me'n recordo que les Bee Bots les vaig conèixer a la primera estada a les pràctiques a 1r de carrera, i va ser una experiència interessant i enriquidora. Les bee bot tenen potencial i es poden aplicar com bé dius per conèixer aspectes sobre un tema de manera divertida, ja que els infants es fixen en els moviments de la bee bot i a més estan realitzant exercicis de memòria, programació, lògica i comprensió del context visual que manipulen.

    ResponElimina
  2. Els bee Bots em semblen un recurs fascinant. No només treballen un objectiu determinat, que es pot aplicar a qualsevol temàtica sinó que també ajuda als infants a iniciar-se en l'aprenentatge de la programació i domini de les noves tecnologies.

    ResponElimina