dimarts, 31 de març del 2015

Storybird

Us presento un programa que vaig fer a l'optativa de TIC, i és diu Storybird. És un programa que consisteix en crear contes a partir del gran ventall de dibuixos que ells t'ofereixen. Penso que els nens/es poden interectuar-hi força ja que és una manera més dinàmica i divertida, a més poden veure un conte que algú a fet o fins i tot amb l'ajuda del mestre fer-ne un. També està amb aplicació, on la pots descarregar en el teu mòbil o tablet.

2 comentaris:

  1. Hola Sara!!! M'encanta aquesta aplicació que ens presentes, té dibuixos molt diferents que permeten crear tot tipus d'històries, tot i que, el que la faria perfecte és que es poguessin pujar arxius des del propi ordinador.

    ResponElimina
  2. Excel·lent recurs que vam conèixer a l'assignatura "La imatge digital en contextos educatius", l'únic desavantatge que li veig és que t'has de fer usuari prèmium per disposar de més imatges alhora de crear les teves històries, però com a recurs és excel·lent per la seva qualitat gràfica, facilitat d'ús i el fet de poder compartir els projectes.

    ResponElimina